Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac după FCSB – Academica Clinceni 2-2. "Arbitrii ne-au scos mingea din poartă". Mesaj vehement pentru contestatari: "Nu ne ocupăm de mizerii!"

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 6:12 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Mihai Stoica, un nou atac după FCSB – Academica Clinceni 2-2. "Arbitrii ne-au scos mingea din poartă". Mesaj vehement pentru contestatari: "Nu ne ocupăm de mizerii!"

Mihai Stoica a răbufnit

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • FCSB - Academica Clinceni 2-2
  • Reacţia lui Mihai Stoica

MM asigură că, în minutul 90+2, Horia Mladenovici ar fi trebuit să acorde gol la lovitura de cap a lui Florin Tănase. Andrei Ureche a respins, dar oficialul lui FCSB consideră că mingea trecuse deja linia porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoşani"

Mihai Stoica a lansat şi un atac la adresa rivalilor de la CFR Cluj. I-a "înţepat" pentru modul în care l-au transferat pe Cristi Bălgrădean, dar şi pe Rashid Bouhenna.

"Poate că n-am jucat ce ne așteptam, dar nu uitați că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Așa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Șovre i-a schimbat decizia lui Colțescu de la 30 metri și omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty. Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vașvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil.

Reclamă

Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Șut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, așa cum a fost la meciul tur, cu hențul lui Camora. La presupusul penalty la Roman în Botoșani – Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Crețu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua.

Apropo de foștii noștri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă – din poziția lui preferată – pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol. Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoșani. Nu același lucru se poate spune despre alții. Bălgrădean, Bouhenna… i-au luat în ordine alfabetică? Nu știm. Știm doar că i-au luat. De când? Nici asta nu știm", a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Verdictul lui Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, susține că a fost gol și cere introducerea tehnologiei goal-line.

"Nu poți să bagi niciodată mâna în foc pentru astfel de faze. Dacă mă uit după mâna portarului… am o bănuială că ar fi trecut balonul în poartă. Arbitrii nu pot vedea niciodată! De ce nu vrei să-i ajuți?! E scump?! Goal-line technology e o necesitate", a spus și Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”