Închide meniul

Sorana Cîrstea are un corp perfect. Secretul care stă în spatele formei fizice de invidiat

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 12:42 / Actualizat: 26 mai 2022, 12:00

Reclamă
Sorana Cîrstea are un corp perfect. Secretul care stă în spatele formei fizice de invidiat

Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea este una dintre sportivele din România care promovează un stil de viaţă sănătos. Sorana trage din greu la sala de fitness pentru a etala un corp perfect. Numărul 65 WTA petrece în fiecare zi câteva ore la sală pentru a-şi menţine forma fizică de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iar postările de pe reţelele de socializare primesc mii de aprecieri. La ultima sesiune de antrenament în sala de fitness pe care a făcut-o publică, Sorana Cîrstea anunţa: „Sunt îndrăgostită.” Iar utilizatorii au luat cu asalt pagina sportivei, în semn de apreciere.

Dacă vrei să te simţi îndrăgostit de corpul tău, să duci o viaţă sănătoasă şi să ai un corp perfect intră pe AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Reclamă

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au pierdut în sferturi la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și