Închide meniul

Cum a reacționat Luminița Becali, după ce soțul său a fost acuzat că a înşelat-o cu Tania Budi. Dezvăluirile lui Gigi Becali din intimitatea familiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 7:58

Cum a reacționat Luminița Becali, după ce soțul său a fost acuzat că a înşelat-o cu Tania Budi. Dezvăluirile lui Gigi Becali din intimitatea familiei

Luminiţa Becali e alături de Gigi Becali

"A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu?", a spus Becali, citat de RTV. 

Tania Budi a negat orice relaţie cu Gigi Becali

Controversatul Cristian Rizea susţinea, cu ceva timp în urmă, că Tania Budi ar fi avut o relaţie cu Gigi Becali, în timp ce acesta se afla după gratii. Tania a negat şi ea presupusa relaţia cu patronul celor de la FCSB. Rizea anunţa că aceasta ar fi primit şi o sumă de bani pentru a-l vizita pe omul de afaceri la închisoare.

"Acest om, dacă îi pot spune așa, Cristian Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.

Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, susţinea şi Tania Budi.

Reclamă

Gigi Becali, reabilitat de ÎCCJ

Gigi Becali a obţinut o victorie importantă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a reabilitat. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată. Gigi Becali a mai făcut două cereri de reabilitare şi anul trecut, însă ambele au fost respinse. De această dată, Gigi Becali a avut câştig de cauză. Conform deciziei magistraţilor, Becali poate candida şi poate alege. 

Imediat, după aflarea deciziei, Becali a spus că a scăpat de cazier şi va putea vinde fabrica de armament pe care o deţine, pentru a încasa 13 milioane de euro.

"E în regulă acum. De șase luni de zile, aveam un contract să vând fabrica de armament (n.r. – Uzina Mecanică de la Drăgășani) pe 13 milioane de euro, dar nu puteam, că n-aveam licență de fabricat gloanțe pentru că aveam cazier. Fiind patron, aveam nevoie de licență, iar oamenii care o cumpără mi-au spus că aveam nevoie de licență. Acum iau licența și îmi iau banii! Iau 13 milioane de euro și iau banii pe fabrică”, a declarat Gigi Becali. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și