Închide meniul

Gestul uriaş pe care îl va face fiica cea mică a lui Gabi Luncă. "I-am promis cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire"

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 16:50

Reclamă
Gestul uriaş pe care îl va face fiica cea mică a lui Gabi Luncă. "I-am promis cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire"

Facebook Rebeca Onoriu

Rebeca Onoriu va îndeplini promisiunea făcută înaintea ca Gabi Luncă să înceteze din viaţă

Gabi Luncă a încetat din viaţă luna trecută, la 83 de ani. Vestea a îndurerat milioane de români, printre care şi multe vedete din lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebeca Onoriu îi va îndeplini ultima dorinţă lui Gabi Luncă

Fiica cea mică a celebrei cântăreţe, Rebeca Onoriu, a anunţat că va trece pe religia penticostală chiar de ziua ei, pe 3 mai. Aşa i-a promis cu doar câteva ore înainte să moară.

"Am zis DA CERULUI! Multe nu mi-a cerut mama, dar și-a dorit ca eu să fac botezul. I-am promis! Chiar cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire! 

Pe 3 Mai, ziua mea de naștere, organizam fel de fel de surprize pentru mama, în semn de mulțumite că m-a născut și crescut! Doream să o impresionez până la lacrimi. Și reușeam! Anul acesta aleg ziua de 3 Mai să fie ziua în care să mă nasc din nou! Aceasta este cea mai importantă decizie din viața mea atât pentru mine cât și pentru familia mea.

Împlinesc dorința tatălui meu, a mamei, și a mea! Suntem șase frați, eu voi închide cercul în familia Luncă – Onoriu. Voi deveni și sora lor de credință, nu doar de sânge! 

Reclamă

Până acum am fost Rebeca, fiica lui Ion Onoriu, regele acordeonului și a lui Gabi Luncă, regina muzicii lăutărești! În doar câteva zile, mă nasc din nou! Voi fi Rebeca Andreea Onoriu, fiică de Împărat!", a declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și