Închide meniul

Gestul uriaş pe care îl va face fiica cea mică a lui Gabi Luncă. "I-am promis cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 16:50

Gestul uriaş pe care îl va face fiica cea mică a lui Gabi Luncă. "I-am promis cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire"

Facebook Rebeca Onoriu

Rebeca Onoriu va îndeplini promisiunea făcută înaintea ca Gabi Luncă să înceteze din viaţă

Gabi Luncă a încetat din viaţă luna trecută, la 83 de ani. Vestea a îndurerat milioane de români, printre care şi multe vedete din lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebeca Onoriu îi va îndeplini ultima dorinţă lui Gabi Luncă

Fiica cea mică a celebrei cântăreţe, Rebeca Onoriu, a anunţat că va trece pe religia penticostală chiar de ziua ei, pe 3 mai. Aşa i-a promis cu doar câteva ore înainte să moară.

"Am zis DA CERULUI! Multe nu mi-a cerut mama, dar și-a dorit ca eu să fac botezul. I-am promis! Chiar cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire! 

Pe 3 Mai, ziua mea de naștere, organizam fel de fel de surprize pentru mama, în semn de mulțumite că m-a născut și crescut! Doream să o impresionez până la lacrimi. Și reușeam! Anul acesta aleg ziua de 3 Mai să fie ziua în care să mă nasc din nou! Aceasta este cea mai importantă decizie din viața mea atât pentru mine cât și pentru familia mea.

Împlinesc dorința tatălui meu, a mamei, și a mea! Suntem șase frați, eu voi închide cercul în familia Luncă – Onoriu. Voi deveni și sora lor de credință, nu doar de sânge! 

Reclamă

Până acum am fost Rebeca, fiica lui Ion Onoriu, regele acordeonului și a lui Gabi Luncă, regina muzicii lăutărești! În doar câteva zile, mă nasc din nou! Voi fi Rebeca Andreea Onoriu, fiică de Împărat!", a declarat Rebeca Onoriu, pentru click.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și