Închide meniul

"Ce fac suporterii e fără precedent!" Ionuţ Negoiţă a vorbit despre situaţia dramatică de la Dinamo. Dezvăluire despre baza de la Săftica: "O societate de-a mea are un teren în față"

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2021, 8:52

Reclamă
"Ce fac suporterii e fără precedent!" Ionuţ Negoiţă a vorbit despre situaţia dramatică de la Dinamo. Dezvăluire despre baza de la Săftica: "O societate de-a mea are un teren în față"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă

Ionuţ Negoiţă a vorbit şi despre situaţia de la Săftică. Fanii au strâns la timp banii pentru a salva baza de la Săftica. Dinamo a fost la un pas de evacuare din cauza unor datorii. Deși inițial s-a scris că Dinamo are o datorie de 35.000 de euro către ANAF, DDB a anunțat că suma a fost, de fapt, mult mai mare. Dacă datoriile nu erau achitate, baza sportivă de la Săftica, singura proprietate a clubului, urma să fie predată statului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ce fac suporterii e admirabil, e fără precedent și, sincer, îi știam destul de organizați, implicați, dar nu eram foarte sigur că vor reuși să țină corabia la suprafață. Merită toate aprecierea. Referitor la baza Săftica, un alt aspect al fotbalului este că mulți vorbesc aiurea și sunt tendețioși. E vorba despre un context în care s-a cumpărat niște teren din față, o societate, pentru că aveam nevoie de bani. Baza de antrenament, pe care se antrenează Dinamo, două terenuri de iarbă naturală, un teren de iarbă sintetică, pe care eu am făcut-o și am plătit 200.000 și ceva de euro și două clădiri sunt ale lui Dinamo", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Digisport.

Ionuţ Negoiţă: "Am legătură cu nişte socieţăţi"

Ionuţ Negoiţă a mai spus că are legătură cu nişte societăţi. 

"La un moment dat s-au adunat datorii către stat și baza Săftica a lui Dinamo a fost pusă ca garanție pentru a reeșalona acele datorii. Ca urmare, dacă nu se plătea această tranșă, risca să piardă baza. O societate de-a mea are un teren în față, unde este un fel de livadă, nu a fost niciodată folosită ca bază. E clar că sunt niște datorii ale clubului Dinamo către niște societăți în care eu am o participare. Am o legătură cu ele. Am tot spus suma, nu vreau s-o mai repet. Important e ca Dinamo să supraviețuiască", a mai spus fostul patron al dinamoviştilor. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și