Închide meniul

Sommer Ray are 24 de ani şi arată senzaţional. A creat isterie pe reţelele de socializare cu imaginile postate

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 15:02

Reclamă
Sommer Ray are 24 de ani şi arată senzaţional. A creat isterie pe reţelele de socializare cu imaginile postate

sommerray Instagram

Sommer Ray este o adevărată inspiraţie la doar 24 de ani

Originară din Colorado, Sommer Ray a început să posteze pe reţelele de socializare încă din 2016. Ea a câştigat campioantele "Bikini Teen" și "Bikini Clasa D" la Campionatele NPC din Colorado. Pasiunea pentru fitness se datorează părinţilor ei, care sunt amândoi culturişi cu prezenţe în diverse competiţii internaţionale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sommer Ray (@sommerray)

Postările ei au devenit virale, iar în ultimii ani a ajuns să fie urmărită de tot mai mulţi oameni. În prezent, Sommer a ajuns la 26 de milioane de fani pe Instagram, care sunt la curent cu modalităţile de antrenament prenzentate de aceasta, dar şi de reţete delicioase.

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sommer Ray (@sommerray)

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Sommer Ray! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și