Închide meniul

Sommer Ray are 24 de ani şi arată senzaţional. A creat isterie pe reţelele de socializare cu imaginile postate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 15:02

Sommer Ray are 24 de ani şi arată senzaţional. A creat isterie pe reţelele de socializare cu imaginile postate

sommerray Instagram

Sommer Ray este o adevărată inspiraţie la doar 24 de ani

Originară din Colorado, Sommer Ray a început să posteze pe reţelele de socializare încă din 2016. Ea a câştigat campioantele "Bikini Teen" și "Bikini Clasa D" la Campionatele NPC din Colorado. Pasiunea pentru fitness se datorează părinţilor ei, care sunt amândoi culturişi cu prezenţe în diverse competiţii internaţionale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sommer Ray (@sommerray)

Postările ei au devenit virale, iar în ultimii ani a ajuns să fie urmărită de tot mai mulţi oameni. În prezent, Sommer a ajuns la 26 de milioane de fani pe Instagram, care sunt la curent cu modalităţile de antrenament prenzentate de aceasta, dar şi de reţete delicioase.

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sommer Ray (@sommerray)

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Sommer Ray! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și