Închide meniul

Însemnătatea tatuajului fiicei lui Cătălin Zmărăndescu. Practică cel mai periculos sport

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 7:52 / Actualizat: 10 iunie 2021, 18:09

Reclamă
Însemnătatea tatuajului fiicei lui Cătălin Zmărăndescu. Practică cel mai periculos sport

AntenaSport

Alexandra Zmărăndescu e fiica lui Cătălin Zmărăndescu

„Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra, fata lui Cătălin Zmărăndescu, a practicat tenis

Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine mâna pe mine, semn că mă protejează”, spunea Alexandra, pentru AntenaSport.

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Cătălin Zmărăndescu scrie o carte

Cătălin Zmărăndescu și-a deschis Academie de lupte la Târgoviște și s-a apucat să scrie o carte autobiografică despre viața lui. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, fostul luptător a lăsat de înțeles că va face dezvăluiri despre persoanele cu care a lucrat și a anunțat că ”mulți se vor da cu capul de pereți”.

Cătălin Zmărăndescu a fost o perioadă lungă de timp bodyguard-ul lui Gigi Becali și chiar a fost la închisoare după ce i-a recuperat mașina finanțatorului de la FCSB. Ulterior, relațiile dintre ei s-au răcit și cei doi nu-și mai vorbesc.

Reclamă

”Am scris totul în cartea aceea. Absolut tot, doar că avem nevoie de să consultăm un avocat foarte bun să ne învețe ce trebuie să facem. Este o carte autobigrafică. Stai liniștit, mulți se vor da cu capul de pereți. Crede-mă, mulți se vor da cu capul de pereți. O să spun tot, tot, tot, tot. Și cât de bisericoși suntem, eu nu provoc, eu spun.

Despre cine? Despre Vasili Hamutovsky? (n.r. – întreabă moderatorul emisiunii)

Nu, despre mine vorbeam (n.r. – zâmbește). Chiar i-am spus soției mele că ea nu trebuie să citească acea carte, că nah, asta este. Nu trebuie să o citești ultima, trebuie să citești prima”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și