Închide meniul

Schimbare radicală a Mihaelei Borcea. Postarea prin care fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a uimit fanii

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 13:17

Reclamă
Schimbare radicală a Mihaelei Borcea. Postarea prin care fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a uimit fanii

Mediafax Foto via Hepta

Mihaela, alături de Cristi Borcea pe vremea când erau căsătoriți

Viaţa Mihaelei Borcea s-a schimbat radical după divorţul de Cristi Borcea. Femeia şi-a regăsit liniştea în braţele altui bărbat, dar şi în credinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea pare să fi renunţat din ce în ce mai mult la activităţile mondene şi se dedică mai mult familiei şi afacerilor. Mai mult, Mihaela Borcea a devenit între timp şi o femeie extrem de credincioasă. Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu zită să posteze pe reţelele de socializare citate biblice, dar şi rugăciuni. 

La Tine, prea frumoasa fecioara Parascheva, aduc rugaciunile mele, pe acestea ascultă-le și le du în fața Ziditorului, căci toată îndrazneală de la mine s-a depărtat.

Ne izbăvește, Maică, de bolile cumplite și ne ajută nouă să scăpăm de marile ispite și risipește vrajba și ura dintre noi. Cu ruga ta de Maică și ale tale moaște, pe toți să ne aduni sub sfântul tău veșmânt.

O Sfântă Cuvioasă și mult folositoare, primește rugaciunea aceasta și fii ajutătoare poporului ce strigă din tot sufletul : redă-ne sănătatea, împlinește-ne puterea, veghează mereu până în clipa morții și fii mijlocitoare în vremea judecății. Amin!”, este una dintre rugăciunile postate de Mihaela Borcea pe reţelele de socializare, care a strâns multe aprecieri.

Reclamă

Chiar şi de ziua fiicei sale, Mellisa Antonia, Mihaela Borcea a transmis un mesaj în strânsă legătură cu religia.

"Sf. Antonie al cărui nume îl porți să îți aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! Îți doresc multe împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!La multi ani Antonia mea frumoasă!!", a fost mesajul postat recent de Mihaela Borcea, de Sfântul Antonie.

Mihaela Borcea are trei copii din casatoria cu fostul acționar de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea se dedică şi familiei

Mihaela Borcea se dedică şi familiei. La începutul lunii aprilie, Mihaela Borcea şi-a sărbătorit tatăl. Fostul socru al lui Cristi Borcea a împlinit 81 de ani pe 3 aprilie. 

"Mi-am îmbrățișat tatăl de prea puțin ori in ultimii ani și i-am spus "Te iubesc" de și mai puține ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce și lacrimi în ochi, Nu este deloc ușor să îți exprimi sentimentele în fața celui care a trecut prin multe clipe grele de-a lungul timpului!!Astăzi este o zi specială pentru tine,împlinești frumoasa vârstă de 81 ani!!

La mulți ani cu sănătate și multe zile de la Dumnezeu îți doresc tăticul meu drag. Fie ca grijile să te ocolească și împreună să ne bucurăm de toate surprizele frumoase pe care viața încă le pregătește pentru no!! Doamne ajută să trecem cu toții cu bine peste această grea perioadă și să te pot îmbrățișa și să îți spun încă o dată La mulți ani!Te iubesc mult!", a fost mesajul plin de emoţiei al femeii. 

De asemenea, postarea Mihaelei Borcea legată de ziua tatălui său a stârnit o mulţime de comentarii. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și