Închide meniul

Schimbare radicală a Mihaelei Borcea. Postarea prin care fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a uimit fanii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 13:17

Schimbare radicală a Mihaelei Borcea. Postarea prin care fosta soţie a lui Cristi Borcea şi-a uimit fanii

Mediafax Foto via Hepta

Mihaela, alături de Cristi Borcea pe vremea când erau căsătoriți

Viaţa Mihaelei Borcea s-a schimbat radical după divorţul de Cristi Borcea. Femeia şi-a regăsit liniştea în braţele altui bărbat, dar şi în credinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea pare să fi renunţat din ce în ce mai mult la activităţile mondene şi se dedică mai mult familiei şi afacerilor. Mai mult, Mihaela Borcea a devenit între timp şi o femeie extrem de credincioasă. Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu zită să posteze pe reţelele de socializare citate biblice, dar şi rugăciuni. 

La Tine, prea frumoasa fecioara Parascheva, aduc rugaciunile mele, pe acestea ascultă-le și le du în fața Ziditorului, căci toată îndrazneală de la mine s-a depărtat.

Ne izbăvește, Maică, de bolile cumplite și ne ajută nouă să scăpăm de marile ispite și risipește vrajba și ura dintre noi. Cu ruga ta de Maică și ale tale moaște, pe toți să ne aduni sub sfântul tău veșmânt.

O Sfântă Cuvioasă și mult folositoare, primește rugaciunea aceasta și fii ajutătoare poporului ce strigă din tot sufletul : redă-ne sănătatea, împlinește-ne puterea, veghează mereu până în clipa morții și fii mijlocitoare în vremea judecății. Amin!”, este una dintre rugăciunile postate de Mihaela Borcea pe reţelele de socializare, care a strâns multe aprecieri.

Reclamă

Chiar şi de ziua fiicei sale, Mellisa Antonia, Mihaela Borcea a transmis un mesaj în strânsă legătură cu religia.

"Sf. Antonie al cărui nume îl porți să îți aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! Îți doresc multe împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!La multi ani Antonia mea frumoasă!!", a fost mesajul postat recent de Mihaela Borcea, de Sfântul Antonie.

Mihaela Borcea are trei copii din casatoria cu fostul acționar de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Borcea se dedică şi familiei

Mihaela Borcea se dedică şi familiei. La începutul lunii aprilie, Mihaela Borcea şi-a sărbătorit tatăl. Fostul socru al lui Cristi Borcea a împlinit 81 de ani pe 3 aprilie. 

"Mi-am îmbrățișat tatăl de prea puțin ori in ultimii ani și i-am spus "Te iubesc" de și mai puține ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce și lacrimi în ochi, Nu este deloc ușor să îți exprimi sentimentele în fața celui care a trecut prin multe clipe grele de-a lungul timpului!!Astăzi este o zi specială pentru tine,împlinești frumoasa vârstă de 81 ani!!

La mulți ani cu sănătate și multe zile de la Dumnezeu îți doresc tăticul meu drag. Fie ca grijile să te ocolească și împreună să ne bucurăm de toate surprizele frumoase pe care viața încă le pregătește pentru no!! Doamne ajută să trecem cu toții cu bine peste această grea perioadă și să te pot îmbrățișa și să îți spun încă o dată La mulți ani!Te iubesc mult!", a fost mesajul plin de emoţiei al femeii. 

De asemenea, postarea Mihaelei Borcea legată de ziua tatălui său a stârnit o mulţime de comentarii. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și