Închide meniul

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero. Anunţul făcut de spanioli la o lună de la divorţul celor doi

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 16:39 / Actualizat: 27 mai 2022, 17:37

Reclamă
Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero. Anunţul făcut de spanioli la o lună de la divorţul celor doi

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero

Iker Casillas a înşelat-o pe frumoasa jurnalistă Sara Carbonero, susţin spaniolii de la telecinco.es. Iar femeia cu care ar fi avut o relaţie este Lara Dibildos, o actriţă din Spania ajunsă la 49 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero au divorţat luna trecută. În ultimele zile, au ieşit la iveală mai multe detalii legate de marea legendă a fotbalului iberic.

Lara Dibildos este fiica Laurei Valenzuela şi a regizorului Jose Luis Dibildos. Sursa citată anunţă că relaţia dintre cei doi s-ar putea relua, după ce Iker Casillas a divorţat de Sara.

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero cu Laura Dibildos

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid.

Reclamă

De cealaltă parte, Sara Carbonero nu se poate lăuda cu aceleaşi cifre, averea ei fiind una de 1.1 milioane de euro, dar şi trei case în Toledo, oraşul ei natal. Firma care produce vestimentaţie are un profit anual de 500.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și