Închide meniul

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero. Anunţul făcut de spanioli la o lună de la divorţul celor doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 16:39 / Actualizat: 27 mai 2022, 17:37

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero. Anunţul făcut de spanioli la o lună de la divorţul celor doi

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero

Iker Casillas a înşelat-o pe frumoasa jurnalistă Sara Carbonero, susţin spaniolii de la telecinco.es. Iar femeia cu care ar fi avut o relaţie este Lara Dibildos, o actriţă din Spania ajunsă la 49 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero au divorţat luna trecută. În ultimele zile, au ieşit la iveală mai multe detalii legate de marea legendă a fotbalului iberic.

Lara Dibildos este fiica Laurei Valenzuela şi a regizorului Jose Luis Dibildos. Sursa citată anunţă că relaţia dintre cei doi s-ar putea relua, după ce Iker Casillas a divorţat de Sara.

Iker Casillas a înşelat-o pe Sara Carbonero cu Laura Dibildos

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid.

Reclamă

De cealaltă parte, Sara Carbonero nu se poate lăuda cu aceleaşi cifre, averea ei fiind una de 1.1 milioane de euro, dar şi trei case în Toledo, oraşul ei natal. Firma care produce vestimentaţie are un profit anual de 500.000 de euro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și