Închide meniul

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu! „Murim de foame!. Lua suma asta după 55 de ani de spectacole

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 7:22 / Actualizat: 18 mai 2022, 23:20

Reclamă
Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu! „Murim de foame!. Lua suma asta după 55 de ani de spectacole

Hepta

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu

Mulți oameni se întreabă ce pensie avea Nelu Ploieşteanu și rămân surprinși când află suma mizerabilă pe care artistul o primea de la stat după atâția ani de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu înainte să ne părăsească

„Am o pensie de 800 de lei. Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci iau un pic mai mult decât mine, după o viață de cântat. Murim de foame! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă. Aș muri de foame, dacă n-aș cânta în local.

În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local!”, spunea, în trecut, Nelu Ploieşteanu, citat de impact.ro.

Ultima mare dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

Ultima sa dorinţă a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiului său. Nelu Ploieşteanu n-a apucat să îşi îndeplinească ultima dorinţă. El ar fi vrut să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiţă, înmormântat la cimitirul Stăuleşti.

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit un cadru medical, citat de sursa menţionată mai sus.

Reclamă

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și