Închide meniul

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu! „Murim de foame!. Lua suma asta după 55 de ani de spectacole

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 7:22 / Actualizat: 18 mai 2022, 23:20

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu! „Murim de foame!. Lua suma asta după 55 de ani de spectacole

Hepta

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu

Mulți oameni se întreabă ce pensie avea Nelu Ploieşteanu și rămân surprinși când află suma mizerabilă pe care artistul o primea de la stat după atâția ani de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pensie avea Nelu Ploieşteanu înainte să ne părăsească

„Am o pensie de 800 de lei. Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci iau un pic mai mult decât mine, după o viață de cântat. Murim de foame! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă. Aș muri de foame, dacă n-aș cânta în local.

În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local!”, spunea, în trecut, Nelu Ploieşteanu, citat de impact.ro.

Ultima mare dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

Ultima sa dorinţă a fost să aprindă o lumânare la mormântul fiului său. Nelu Ploieşteanu n-a apucat să îşi îndeplinească ultima dorinţă. El ar fi vrut să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiţă, înmormântat la cimitirul Stăuleşti.

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit un cadru medical, citat de sursa menţionată mai sus.

Reclamă

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și