Închide meniul

Titi Aur a ajuns la spital după ce a fost infectat cu Covid-19. "Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie"

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 6:56

Reclamă
Titi Aur a ajuns la spital după ce a fost infectat cu Covid-19. "Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie"

Playtech

Titi Aur, infectat cu Covid-19

"Ce să fac, m-a prins virusul pe la Bârlad. Și am mare încredere în echipa medicală de aici, din acest spital. Puteam să mă urc în mașină și să plec la București, dar eu știu și m-am convins acum, că la Bârlad echipa medicală este una deosebită. Am venit duminică seara la spital aici, m-a găsit cu Covid și mi-a dat să stau acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titi Aur, infestat cu Covid-19

De ieri am venit și m-au internat, pentru că aveam probleme cu respirația. Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie și este în regulă. Echipa de medici și asistente de aici din Bârlad este nemaipomenită! Chiar o să insist să spuneți la oameni să aibă încredere în această echipă, că știe ce să facă! Se poartă extraordinar cu toți pacienții, nu numai cu mine. 

O echipă minunată, sunt apropiați de pacienți, le povestesc, sunt calzi, emoținanți! Sunt extraordinari, au învățat mult despre Covid, sunt specializați și îți povestesc ce urmează, ce se întâmplă, nu te obligă să stai, dacă vrei pleci, dacă vrei rămâni, este o atmosferă extraordinar de caldă, care îți dă multă încredere! Felicitări!", a spus Titi Aur, citat de www.vremeanoua.ro. 

Titi Aur a câştigat 8 titluri de campion al României, în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006. Acesta a debutat în 1986, la Raliul Braşovului, pe o Dacia 1300. Acum, el deţine propria şcoală de pilotaj. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și