Închide meniul

Titi Aur a ajuns la spital după ce a fost infectat cu Covid-19. "Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 6:56

Titi Aur a ajuns la spital după ce a fost infectat cu Covid-19. "Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie"

Playtech

Titi Aur, infectat cu Covid-19

"Ce să fac, m-a prins virusul pe la Bârlad. Și am mare încredere în echipa medicală de aici, din acest spital. Puteam să mă urc în mașină și să plec la București, dar eu știu și m-am convins acum, că la Bârlad echipa medicală este una deosebită. Am venit duminică seara la spital aici, m-a găsit cu Covid și mi-a dat să stau acasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titi Aur, infestat cu Covid-19

De ieri am venit și m-au internat, pentru că aveam probleme cu respirația. Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie și este în regulă. Echipa de medici și asistente de aici din Bârlad este nemaipomenită! Chiar o să insist să spuneți la oameni să aibă încredere în această echipă, că știe ce să facă! Se poartă extraordinar cu toți pacienții, nu numai cu mine. 

O echipă minunată, sunt apropiați de pacienți, le povestesc, sunt calzi, emoținanți! Sunt extraordinari, au învățat mult despre Covid, sunt specializați și îți povestesc ce urmează, ce se întâmplă, nu te obligă să stai, dacă vrei pleci, dacă vrei rămâni, este o atmosferă extraordinar de caldă, care îți dă multă încredere! Felicitări!", a spus Titi Aur, citat de www.vremeanoua.ro. 

Titi Aur a câştigat 8 titluri de campion al României, în anii 1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006. Acesta a debutat în 1986, la Raliul Braşovului, pe o Dacia 1300. Acum, el deţine propria şcoală de pilotaj. 
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și