Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Îi spuneam Maradona!" Kamara a spus cine l-a învăţat fotbal. Dezvăluiri fabuloase despre familie: "A avut 37 de copii. La 83 de ani a mai făcut doi"

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 8:09

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Îi spuneam Maradona!" Kamara a spus cine l-a învăţat fotbal. Dezvăluiri fabuloase despre familie: "A avut 37 de copii. La 83 de ani a mai făcut doi"

Captură AS.ro LIVE

Kamara, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE

Kamara spune că unchiul său era la fel de talentat ca Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Unchiul ăsta era foarte talentat, îi spuneam Maradona. Înşiruia cartierul. Omul ăsta ştia fotbal cum nu am pomenit. Era incredibil de talentat şi rapid. Când juca cu noi în curte, jucam 4 contra la 1. Practic, mă uitam la el şi învăţam fotbal. Am ieşit cu echipa familiei şi mâncam bătaie, gen 11-1. Eram amuzanţi. Ce bătaie ne luam, Doamne. Ne era aşa ruşine, dar nu mă lăsam", a spus Kamara la AS.ro LIVE. 

"Cu fotbalul a început mai întâi în curte. Eram paralel, când mai dădeam în faţa blocului cu piciorul în minge o făceam inconştient. Nu era problema mea, mie îmi plăcea să ne jucăm cu pistoale, să ne împuşcăm. Cu fotbalul nimic până la 8 ani. Când am ajuns în Guineea, eram atât de mulţi la noi în curte şi la bloc aveam echipă de fotbal şi am vorbit cu copiii. Hai să facem o echipă de fotbal, că şi aşa suntem 60", a mai spus Kamara. 

Kamara: "Fratele bunicului meu a avut 37 de copii"

Kamara a vorbit şi despre familia sa. Fratele mai mare al bunicului să a avut 37 de copii, lucru ce l-ar fi făcut invidios şi pe Cristi Borcea. 

"Bunicul meu a avut 37 de copii. De fapt, fratele mai mare al bunicului meu. Cu şase femei i-a avut. Cu trei femei a fost căsătorit. La 83 de ani, s-a căsătorit cu o fată de 20 de ani din satul nostru. Acolo suntem 12.000 de rude, suntem toţi o familie. Erau singurii care se puteam căsători pentru a împăca cele două părţi care erau certate. A mai făcut 2 copii cu ea, la 83 de ani",a mai spus Kamara. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și