Închide meniul

Nelu Ploieşteanu i-a fost alături lui Gigi Becali în cel mai greu moment din viaţă: "Prietenii nu se lasă la greu!" Ce era dispus să facă regretatul artist

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 5:15

Nelu Ploieşteanu i-a fost alături lui Gigi Becali în cel mai greu moment din viaţă: "Prietenii nu se lasă la greu!" Ce era dispus să facă regretatul artist

Colaj Hepta / Captură Youtube

Nelu Ploieşteanu a avut o relaţie de prietenie cu Gigi Becali

Nelu Ploieşteanu a fost o prezenţă constantă în anturajul fotbalului. De la marii fotbalişti ai României până la patronii investitori, toţi s-au bucrat de cântecele lui Nelu Ploieşteanu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nelu Ploieşteanu a avut o relaţie specială cu Gigi Becali. Regretatul artist i-a fost alături lui Gigi Becali când omul de afaceri a intrat la închisoare.

"Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu în momentul în care Gigi Becali se afla în spatele gratiilor.

Gigi Becali avea 3 melodii preferate de la Nelu Ploieşteanu: Vagabondul vieţii mele”, “Când eram în vremea mea” şi “Căpitane de judeţ”.

Cine este Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

Reclamă

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și