Închide meniul

Nelu Ploieşteanu i-a fost alături lui Gigi Becali în cel mai greu moment din viaţă: "Prietenii nu se lasă la greu!" Ce era dispus să facă regretatul artist

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 5:15

Nelu Ploieşteanu i-a fost alături lui Gigi Becali în cel mai greu moment din viaţă: "Prietenii nu se lasă la greu!" Ce era dispus să facă regretatul artist

Colaj Hepta / Captură Youtube

Nelu Ploieşteanu a avut o relaţie de prietenie cu Gigi Becali

  • Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani
  • Acesta avea o relaţie specială cu Gigi Becali

Nelu Ploieşteanu a fost o prezenţă constantă în anturajul fotbalului. De la marii fotbalişti ai României până la patronii investitori, toţi s-au bucrat de cântecele lui Nelu Ploieşteanu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nelu Ploieşteanu a avut o relaţie specială cu Gigi Becali. Regretatul artist i-a fost alături lui Gigi Becali când omul de afaceri a intrat la închisoare.

"Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu în momentul în care Gigi Becali se afla în spatele gratiilor.

Reclamă

Gigi Becali avea 3 melodii preferate de la Nelu Ploieşteanu: Vagabondul vieţii mele”, “Când eram în vremea mea” şi “Căpitane de judeţ”.

Cine este Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

Reclamă

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!