Închide meniul

Ce lovitură a dat Gigi Becali! A convins un jucător să semneze un nou contract

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 14:35

Reclamă
Ce lovitură a dat Gigi Becali! A convins un jucător să semneze un nou contract

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Dacă în sezonul trecut, Valentin Creţu era titular de drept la FCSB, lucrurile s-au schimbat dramatic pentru fotbalist în acest an. Reprofilarea lui Ovidiu Popescu şi aducerea lui Dennis Haruţ l-au transformat pe Creţu într-o eternă rezervă. Lucrurile s-ar putea schimba din nou în ceea ce îl priveşte pe Creţu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Fanatik, Valentin Creţu a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a-şi prelungi contractul. Conform sursei citate, Becali i-a oferit lui Vali Creţu un contract valabil pe doi ani, până în 2023.

Vali Creţu a refuzat un transfer în Franţa

Valentin Creţu a fost aproape de transferul carierei. A fost dorit de două echipe din prima ligă a Franţei. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a ales să semneze un nou contract cu FCSB. Creţu are asigurat un salariu de 120.000 de euro pe sezon.

Fundaşul dreapta în vârstă de 31 de ani a debutat la echipa naţională în amicalul cu Belarus. Creţu a intrat în minutul 70 al meciului câştigat cu 5-3 de tricolori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și