Închide meniul

Ce lovitură a dat Gigi Becali! A convins un jucător să semneze un nou contract

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 14:35

Ce lovitură a dat Gigi Becali! A convins un jucător să semneze un nou contract

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Dacă în sezonul trecut, Valentin Creţu era titular de drept la FCSB, lucrurile s-au schimbat dramatic pentru fotbalist în acest an. Reprofilarea lui Ovidiu Popescu şi aducerea lui Dennis Haruţ l-au transformat pe Creţu într-o eternă rezervă. Lucrurile s-ar putea schimba din nou în ceea ce îl priveşte pe Creţu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Fanatik, Valentin Creţu a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a-şi prelungi contractul. Conform sursei citate, Becali i-a oferit lui Vali Creţu un contract valabil pe doi ani, până în 2023.

Vali Creţu a refuzat un transfer în Franţa

Valentin Creţu a fost aproape de transferul carierei. A fost dorit de două echipe din prima ligă a Franţei. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a ales să semneze un nou contract cu FCSB. Creţu are asigurat un salariu de 120.000 de euro pe sezon.

Fundaşul dreapta în vârstă de 31 de ani a debutat la echipa naţională în amicalul cu Belarus. Creţu a intrat în minutul 70 al meciului câştigat cu 5-3 de tricolori.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și