Închide meniul

Logodnicul Simonei Halep a avut parte de surpriza vieţii. Ce a descoperit după ce a cerut un test de paternitate. "A suferit enorm"

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 11:36

Reclamă
Logodnicul Simonei Halep a avut parte de surpriza vieţii. Ce a descoperit după ce a cerut un test de paternitate. "A suferit enorm"

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat

Profimediaimages

Machedonul de 42 de ani a fost căsătorit prima dată cu un fotomodel şi apoi a fost într-o relaţie cu Liana. După doi ani de mariaj, Toni Iuruc a aflat că soţia lui îl înşela şi a decis să divorţeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, a divorţat de două ori

În momentul în care a decis să devină din nou burlac, Liana era însărcinată în 5 luni. Toni Iuruc a cerut un test de paternitate şi cele mai negre temeri i s-au adeverit.

"El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate, care a demonstrat că acel copil era al amantului. Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său, însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. 

A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne", a declarat un prieten al lui Toni Iuruc pentru playsport.

Iubitul Simonei Halep are succes în afaceri şi a devenit milionar. Toni Iuruc şi ocupanta locului 3 WTA sunt hotărâţi să îşi ducă relaţia la următorul nivel. Vor locui împreună într-o vilă superbă din zona Primăverii.

Reclamă

Simona Halep și Toni Iuruc, apariție de jumătate de milion de euro

Simona Halep a rămas în România după ce s-a retras din turneul WTA de la Dubai. A treia jucătoare a lumii a acuzat probleme fizice şi se recuperează în Bucureşti.

Campioana de la Wimbledon a fost surprinsă alături de Toni Iuruc la o cafenea din nordul Capitalei. Cei doi au venit în bolizii lor care costă o avere.

Simona Halep a ieşit din Bentley-ul pe care a plătit nu mai puţin de 300.000 de euro. Şi iubitul ei şi-a făcut apariţia cu un bolid spectaculos. Iuruc a venit la volanului unui Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și