Închide meniul

Logodnicul Simonei Halep a avut parte de surpriza vieţii. Ce a descoperit după ce a cerut un test de paternitate. "A suferit enorm"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 11:36

Logodnicul Simonei Halep a avut parte de surpriza vieţii. Ce a descoperit după ce a cerut un test de paternitate. "A suferit enorm"

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat

Profimediaimages

Machedonul de 42 de ani a fost căsătorit prima dată cu un fotomodel şi apoi a fost într-o relaţie cu Liana. După doi ani de mariaj, Toni Iuruc a aflat că soţia lui îl înşela şi a decis să divorţeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep, a divorţat de două ori

În momentul în care a decis să devină din nou burlac, Liana era însărcinată în 5 luni. Toni Iuruc a cerut un test de paternitate şi cele mai negre temeri i s-au adeverit.

"El a făcut calcule și și-a dat seama că bebelușul nu poate fi al lui. Și a avut dreptate pentru că a cerut test de paternitate, care a demonstrat că acel copil era al amantului. Chiar dacă ar fi fost al lui, Toni ar fi avut grijă de fiul său, însă nu ar fi continuat mariajul, pentru că nu putea trece peste cele întâmplate. 

A iubit-o foarte mult pe Liana, a suferit enorm, mai ales că întreaga comunitate știa că nevasta îi punea coarne", a declarat un prieten al lui Toni Iuruc pentru playsport.

Iubitul Simonei Halep are succes în afaceri şi a devenit milionar. Toni Iuruc şi ocupanta locului 3 WTA sunt hotărâţi să îşi ducă relaţia la următorul nivel. Vor locui împreună într-o vilă superbă din zona Primăverii.

Reclamă

Simona Halep și Toni Iuruc, apariție de jumătate de milion de euro

Simona Halep a rămas în România după ce s-a retras din turneul WTA de la Dubai. A treia jucătoare a lumii a acuzat probleme fizice şi se recuperează în Bucureşti.

Campioana de la Wimbledon a fost surprinsă alături de Toni Iuruc la o cafenea din nordul Capitalei. Cei doi au venit în bolizii lor care costă o avere.

Simona Halep a ieşit din Bentley-ul pe care a plătit nu mai puţin de 300.000 de euro. Şi iubitul ei şi-a făcut apariţia cu un bolid spectaculos. Iuruc a venit la volanului unui Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și