Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul când Lucian Sânmărtean s-a apucat de fotbal: "I-am luat din poartă în poartă!" Ce a spus despre transferul ratat la Rapid: "M-aş fi pierdut dacă rămâneam"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 8:07

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul când Lucian Sânmărtean s-a apucat de fotbal: "I-am luat din poartă în poartă!" Ce a spus despre transferul ratat la Rapid: "M-aş fi pierdut dacă rămâneam"

Captură AS.ro LIVE

Lucian Sânmărtean a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Lucian Sânmărtean a dezvăluit cum şi-a impresionat primul antrenor după un singur antrenament. "I-am luat din poartă în poartă", a glumit Sânmărtean. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost mai mulţi jucători de geniu în perioada în care eram eu copil. Am crescut la FC Gloria Bistriţa. Acolo m-am format. Am avut parte şi de un antrenor deosebit, Sava Constantin, care mi-a deschis porţile către fotbal. A venit la şcoala generală prin domnul învăţător Brănişteanu. Au avut o discuţie, domne, vino să vezi că am un copil, e micuţ, o zvărleacă. Învăţătorul m-a văzut.

Vino să îl vezi că mi se pare că este altceva decât tot ce văd aici. A venit domn' profesor, un antrenament. I-am luat din poartă în poartă, că eram şi mai micuţ aşa. Eram în clasa a patra. Mi-a zis că e singurul lucru pe care poţi să îl faci. Cu şcoala să nu te duci prea jos, să ai o cultură generală dar hai să ne focusăm pe fotbal, că ăsta e drumul tău în viaţă. Şi uite aşa am ajuns şi eu un pic de fotbalist", a spus Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE. 

Lucian Sânmărtean: "Dacă rămâneam la Rapid m-aş fi pierdut"

Lucian Sânmărtean a vorbit şi despre unul dintre cele mai grele momente din carieră. A ratat în ultima clipă transferul la Rapid. 

"Am fost câteva zile, am prins câteva antrenamente. Am început la Bucureşti la pro Rapid şi după aceea am plecat în cantonament. Toate bune şi frumoase, credeam că mă voi acomoda foarte bune cu spiritul Rapidului. După aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat, am fost "dat" cu o boală şi m-am întors la Bistriţa. După jumătate de an am plecat la Panathinaikos. Viaţa de Bucureşti mi se părea foarte greu de gestionat. Dacă aş fi rămas la Rapid, m-aş fi pierdut", a mai spus Lucian Sânmărtean. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și