Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul când Lucian Sânmărtean s-a apucat de fotbal: "I-am luat din poartă în poartă!" Ce a spus despre transferul ratat la Rapid: "M-aş fi pierdut dacă rămâneam"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 8:07

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Momentul când Lucian Sânmărtean s-a apucat de fotbal: "I-am luat din poartă în poartă!" Ce a spus despre transferul ratat la Rapid: "M-aş fi pierdut dacă rămâneam"

Captură AS.ro LIVE

Lucian Sânmărtean a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Lucian Sânmărtean a dezvăluit cum şi-a impresionat primul antrenor după un singur antrenament. "I-am luat din poartă în poartă", a glumit Sânmărtean. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost mai mulţi jucători de geniu în perioada în care eram eu copil. Am crescut la FC Gloria Bistriţa. Acolo m-am format. Am avut parte şi de un antrenor deosebit, Sava Constantin, care mi-a deschis porţile către fotbal. A venit la şcoala generală prin domnul învăţător Brănişteanu. Au avut o discuţie, domne, vino să vezi că am un copil, e micuţ, o zvărleacă. Învăţătorul m-a văzut.

Vino să îl vezi că mi se pare că este altceva decât tot ce văd aici. A venit domn' profesor, un antrenament. I-am luat din poartă în poartă, că eram şi mai micuţ aşa. Eram în clasa a patra. Mi-a zis că e singurul lucru pe care poţi să îl faci. Cu şcoala să nu te duci prea jos, să ai o cultură generală dar hai să ne focusăm pe fotbal, că ăsta e drumul tău în viaţă. Şi uite aşa am ajuns şi eu un pic de fotbalist", a spus Lucian Sânmărtean la AS.ro LIVE. 

Lucian Sânmărtean: "Dacă rămâneam la Rapid m-aş fi pierdut"

Lucian Sânmărtean a vorbit şi despre unul dintre cele mai grele momente din carieră. A ratat în ultima clipă transferul la Rapid. 

"Am fost câteva zile, am prins câteva antrenamente. Am început la Bucureşti la pro Rapid şi după aceea am plecat în cantonament. Toate bune şi frumoase, credeam că mă voi acomoda foarte bune cu spiritul Rapidului. După aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat, am fost "dat" cu o boală şi m-am întors la Bistriţa. După jumătate de an am plecat la Panathinaikos. Viaţa de Bucureşti mi se părea foarte greu de gestionat. Dacă aş fi rămas la Rapid, m-aş fi pierdut", a mai spus Lucian Sânmărtean. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și