Închide meniul

Are 23 de ani, o avere de 8 milioane de euro, dar se plânge că nu are bani să-şi cumpere apartament! Motivul incredibil invocat de milionar

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 7:34

Reclamă

Andrey Rublev (23 de ani) este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători de tenis. A câştigat deja 8 milioane de euro din tenis de-a lungul carierei. Chiar şi aşa, Andrey Rublev spune că nu are bani să cumpere nici măcar un apartament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2020 am continuat să plătesc salariile staff-ului meu deși nu am jucat deloc timp de 5 luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Din fericire, nu a fost nevoie să dau bani și pe biletele de avion. Eu tot continui să câștig meciuri, dar tenisul e un sport foarte scump”, s-a plâns Rublev în fața ziariștilor.

Andrey Rublev, nemulţumit de modul în care se face clasamentul ATP

Andrey Rublev a criticat şi modul prin care se calculează clasamentul ATP. Rusul spune că ar fi trebuit să fie în acest moment pe locul 4 ATP. Modul de calcul al punctelor a fost schimbat în august 2020 şi este valabil un an de zile. 

Dacă s-ar fi menținut sistemul clasic, acum eram pe locul 4 în clasamentul ATP. Cum sună mai bine, locul 4 sau locul 8?. Cu actuala formulă, e clar că e mult mai dificil să fiu în frunte!”, a fost reacția lui Rublev. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și