Închide meniul

Are 23 de ani, o avere de 8 milioane de euro, dar se plânge că nu are bani să-şi cumpere apartament! Motivul incredibil invocat de milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 7:34

Andrey Rublev (23 de ani) este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători de tenis. A câştigat deja 8 milioane de euro din tenis de-a lungul carierei. Chiar şi aşa, Andrey Rublev spune că nu are bani să cumpere nici măcar un apartament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2020 am continuat să plătesc salariile staff-ului meu deși nu am jucat deloc timp de 5 luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Din fericire, nu a fost nevoie să dau bani și pe biletele de avion. Eu tot continui să câștig meciuri, dar tenisul e un sport foarte scump”, s-a plâns Rublev în fața ziariștilor.

Andrey Rublev, nemulţumit de modul în care se face clasamentul ATP

Andrey Rublev a criticat şi modul prin care se calculează clasamentul ATP. Rusul spune că ar fi trebuit să fie în acest moment pe locul 4 ATP. Modul de calcul al punctelor a fost schimbat în august 2020 şi este valabil un an de zile. 

Dacă s-ar fi menținut sistemul clasic, acum eram pe locul 4 în clasamentul ATP. Cum sună mai bine, locul 4 sau locul 8?. Cu actuala formulă, e clar că e mult mai dificil să fiu în frunte!”, a fost reacția lui Rublev. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 19:10 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-2. Andrei Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Nu mai marcase din august 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 Vezi toate știrile
Citește și