Închide meniul

VIDEO | Un jucător de hochei a fost aproape de o tragedie! A făcut o manevră greşită şi a fost aproape să cadă cu bolidul de la etajul 4!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 17:53

VIDEO | Un jucător de hochei a fost aproape de o tragedie! A făcut o manevră greşită şi a fost aproape să cadă cu bolidul de la etajul 4!

Instagram fotograf_www.golinkevich.ru

Maşina lui Denis Kazionov a rămas suspendată

Incidentul a avut loc într-o parcare din Moscova. Sportivul de 33 de ani se poate declara mulţumit că a scăpat cu viaţă. Puţin a lipsit ca bolidul său să cadă de la cel de-al 4-lea etaj!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Kazionov a rămas cu bolidul suspendat

Kazionov era la volanul unui Posche Macan, iar maşina care costă peste 60.000 de euro a spart zidul. A rămas blocată la timp, roţile din faţă putând fi văzute din stradă. Imaginile au devenit imediat virale.

Hocheistul nu era singur în maşină. Soţia lui era pe scaunul din dreapta, iar pe bancheta din spate era fiul lui. Potrivit jurnaliştilor din Rusia, Denis le-a transmis poliţiştilor că a pierdut controlul din cauza podelei alunecoase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Андрей Голинкевич (@fotograf_www.golinkevich.ru)

Reclamă

Bolidul a suferit daune importante. Totuşi, se poate spune că Kazionov a scăpat ieftin. Întâmplarea putea avea un final dezastruos!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat Vezi toate știrile
Citește și