Închide meniul

Cătălina Ponor, momente cumplite! Tatăl ei vitreg a fost reţinut după ce ar fi bătut doi poliţişti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 6:07

Cătălina Ponor, momente cumplite! Tatăl ei vitreg a fost reţinut după ce ar fi bătut doi poliţişti

Incendiu la sala de fitness a Catalinei Ponor

Hepta

Potrivit focuspress.ro, tatăl Cătălinei ar fi lovit cu pumnul doi poliţişti care încercau să îl imobilizeze. Totul a pornit din momentul în care bărbatul a refuzat să se legitimeze. Acesta încerca să intre în sala de fitnes "Cătălina Ponor Body Fit", pe care o şi administrează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, dosar penal

Poliţiştii observaseră cum tatăl vitreg al Cătălinei intrase pe interzis pe o stradă şi l-au urmărit. După ce acesta i-a ignorat pe oamenii legii, unul dintre ei a insistat, moment în care a fost lovit de Bărbascu. Acesta i-a dat un pumn şi celuilalt poliţist. 

După nedoritul incident, cei doi poliţişti au ajuns la spital, iar, conform sursei citate mai sus, ar necesită cel puţin 3-4 zile de îngrijiri medicale. 

În urma acestui incident, Bărbascu s-a ales cu un dosar de cercetare penală, infracţiunea fiind una de ultraj. După ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au audiat mai mulţi martori, decizia a fost să-l reţină pe acesta pentru 24 de ore. După această decizie, pe numele lui Bărbascu s-a dispus măsura controlului judiciar pe 60 de zile. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și