Închide meniul

Cătălina Ponor, momente cumplite! Tatăl ei vitreg a fost reţinut după ce ar fi bătut doi poliţişti

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 6:07

Reclamă
Cătălina Ponor, momente cumplite! Tatăl ei vitreg a fost reţinut după ce ar fi bătut doi poliţişti

Incendiu la sala de fitness a Catalinei Ponor

Hepta

Potrivit focuspress.ro, tatăl Cătălinei ar fi lovit cu pumnul doi poliţişti care încercau să îl imobilizeze. Totul a pornit din momentul în care bărbatul a refuzat să se legitimeze. Acesta încerca să intre în sala de fitnes "Cătălina Ponor Body Fit", pe care o şi administrează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, dosar penal

Poliţiştii observaseră cum tatăl vitreg al Cătălinei intrase pe interzis pe o stradă şi l-au urmărit. După ce acesta i-a ignorat pe oamenii legii, unul dintre ei a insistat, moment în care a fost lovit de Bărbascu. Acesta i-a dat un pumn şi celuilalt poliţist. 

După nedoritul incident, cei doi poliţişti au ajuns la spital, iar, conform sursei citate mai sus, ar necesită cel puţin 3-4 zile de îngrijiri medicale. 

În urma acestui incident, Bărbascu s-a ales cu un dosar de cercetare penală, infracţiunea fiind una de ultraj. După ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au audiat mai mulţi martori, decizia a fost să-l reţină pe acesta pentru 24 de ore. După această decizie, pe numele lui Bărbascu s-a dispus măsura controlului judiciar pe 60 de zile. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și