Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mă oftic foarte tare când pierd!” Vedeta din serialul Adela, pasionată de FIFA! Cristina Ciobănașu cântă și dansează pe melodia lui Neymar și Michel Telo VIDEO

Silviu Corneanu Publicat: 6 martie 2021, 20:00

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Mă oftic foarte tare când pierd!” Vedeta din serialul Adela, pasionată de FIFA! Cristina Ciobănașu cântă și dansează pe melodia lui Neymar și Michel Telo VIDEO

AS.ro

Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu, în platoul AS.ro LIVE

Ciobănașu joacă FIFA pe playstation și susține că este o împătimită a jocului. Cristina evoluează cu PSG, iar preferații săi sunt Neymar și Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt campioană mondială la FIFA :). Joc cu Paris Saint Germain, PSG. Sunt foarte competitivă la acest joc. Vă invit, dacă vreți să jucăm împreună un meci. Eu nu glumesc. Butonelul de la joystick nu mai are cauciuc. Bag unghia în el și trag de el, ca să se ducă jucătorul :)) 

Așa sunt. Sunt calmă când trebuie, dar la FIFA, niciodată și mă oftic foarte tare când pierd. Ideea e că trebuie să știi un truc, sunt multe scheme, dar cel mai bine le nimerești când le dai la nimereală. Nu am aruncat cu joystick-ul până acum. Mai arunc cu câte o pernă. Normal că am câștigat multe meciuri”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu vedetele din Adela în emisiunea AS.ro LIVE

Cristina Ciobănașu și-a dezvăluit pasiunea pentru FIFA și la un momentdat a început să cânte și să danseze pe melodia ”Ai se eu te pego” interpretată de Michel Telo și Neymar.

Reclamă

În altă ordine de idei, colega sa din serial, Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie :), cu iarbă de pe stadionul pe care Duckadam a apărat patru lovituri de la 11 metri, în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și