Închide meniul

Imagini emoţionante! Walter Zenga şi-a luat copiii în braţe după 14 ani: "Nu i-am abandonat!"

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 13:22

Reclamă
Imagini emoţionante! Walter Zenga şi-a luat copiii în braţe după 14 ani: "Nu i-am abandonat!"

Walter Zenga ar putea ajunge la naționala Greciei

Profimedia

Antrenorul italian şi-a îmbrăţişat copiii după 14 ani, pe Andrea şi Nicolo, cei doi băieţi pe care îi are din a doua căsnicie cu prezentatoarea Roberta Termali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când ne-am întâlnit ne-am îmbrățișat tare. Ei sunt copiii mei și eu trebuie să fiu adultul, persoană mai în vârstă, să stabilesc o relație cu ei. Respect întotdeauna opiniile tuturor, dar nu i-am abandonat, s-a creat o imagine falsă.

Walter Zenga: ''Mi-au spus că mă iubesc!''

Am vorbit două ore și jumătate despre toate. În opinia mea, nu ar trebui să vorbim despre trecut și să ne învinovățim, dintr-un motiv sau altul. Cel mai frumos lucru pe care mi l-au spus este că mă iubesc.'' a povestit Zenga. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Reclamă

Scandal uriaş pentru Walter Zenga! Primele două soţii ale italianului sunt la cuţite

Primele două soţii ale lui Walter Zenga au provocat un scandal. Italiencele Elvira Carfagna şi Roberta Termali au ajuns la cuţite, iar prima a dezvăluit cum s-a despărţit de fostul mare portar.

"Roberta Termali s-a prefăcut că e prietenă cu mine şi s-a cuplat cu el", a spus Elvira, cea cu care Walter are un copil, Jacopo. 

Walter Zenga a anunţat că divorţează de Raluca Zenga

La începutul lunii octombrie, Walter a anunţat pe contul său de Instagram că se va despărţi de Raluca. A şters postarea la scurt timp după ce a devenit virală.

Reclamă 4 / 0/3

"Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!", a postat Walter Zenga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și