Închide meniul

Imagini emoţionante! Walter Zenga şi-a luat copiii în braţe după 14 ani: "Nu i-am abandonat!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 13:22

Imagini emoţionante! Walter Zenga şi-a luat copiii în braţe după 14 ani: "Nu i-am abandonat!"

Walter Zenga ar putea ajunge la naționala Greciei

Profimedia

Antrenorul italian şi-a îmbrăţişat copiii după 14 ani, pe Andrea şi Nicolo, cei doi băieţi pe care îi are din a doua căsnicie cu prezentatoarea Roberta Termali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când ne-am întâlnit ne-am îmbrățișat tare. Ei sunt copiii mei și eu trebuie să fiu adultul, persoană mai în vârstă, să stabilesc o relație cu ei. Respect întotdeauna opiniile tuturor, dar nu i-am abandonat, s-a creat o imagine falsă.

Walter Zenga: ''Mi-au spus că mă iubesc!''

Am vorbit două ore și jumătate despre toate. În opinia mea, nu ar trebui să vorbim despre trecut și să ne învinovățim, dintr-un motiv sau altul. Cel mai frumos lucru pe care mi l-au spus este că mă iubesc.'' a povestit Zenga. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official)

Reclamă

Scandal uriaş pentru Walter Zenga! Primele două soţii ale italianului sunt la cuţite

Primele două soţii ale lui Walter Zenga au provocat un scandal. Italiencele Elvira Carfagna şi Roberta Termali au ajuns la cuţite, iar prima a dezvăluit cum s-a despărţit de fostul mare portar.

"Roberta Termali s-a prefăcut că e prietenă cu mine şi s-a cuplat cu el", a spus Elvira, cea cu care Walter are un copil, Jacopo. 

Walter Zenga a anunţat că divorţează de Raluca Zenga

La începutul lunii octombrie, Walter a anunţat pe contul său de Instagram că se va despărţi de Raluca. A şters postarea la scurt timp după ce a devenit virală.

Reclamă 4 / 0/3

"Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!", a postat Walter Zenga.

Recomandări
  • Walter Zenga şi-a îmbrăţişat copiii după 14 ani
  • Antrenorul italian, emoţionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și