Închide meniul

Caz şocant. O vedetă a rămas fără bani şi a ajuns să doarmă, pe cartoane, într-un cimitir. "Sistemul mi-a luat pensia pentru care am cotizat"

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2021, 15:18

Reclamă
Caz şocant. O vedetă a rămas fără bani şi a ajuns să doarmă, pe cartoane, într-un cimitir. "Sistemul mi-a luat pensia pentru care am cotizat"

Monica White via MyLondon

Laraine McHendrie Decaire a rămas fără locuinţă şi fără bani

Femeia a reprezentat Marea Britanie şi Canada în concursurile internaţionale din anii '80. S-a retras din activitate în 1990 şi a lucrat apoi, în diferite ţări, ca bonă şi ca asistentă socială. Chiar dacă a contribuit la pensie încă de la vârsta de 14 ani, nu a încasat încă niciun ban. Mai are de aşteptat până când va împlini 66 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie dramatică prin care trece Laraine McHendrie Decaire

Mi-am pierdut toţi banii. Am ajuns în situaţa asta, de fapt, din cauza schimbărilor din sistem, a furtului, a fraudelor şi a altor lucruri de acest fel. Am cotizat la sistemul de pensii, probabil, de la vârsta de 14 ani, când încă eram la şcoală. Am început să muncesc de la 11 ani. 

Din nefericire, au luat decizia de a schimba vârsta de pensionare. Aceasta a fost mărită la 66 de ani. Aşa că, cele două pensii pentru care am plătit, au fost decalate. În acest moment nu sunt eligibilă să primesc bani. Este o lume complet diferită acum. Am aşteptat cu nerăbdare pensia, pentru care am cotizat, dar sistemul mi-a luat-o”, a declarat Laraine pentru MyLondon.

Fosta înotătoare are studii superioare. A urmat prestigioasa universitate McGill din Montreal, dar şi Universitatea din Londra. A avut mari probleme cu banii şi a fost nevoită să îşi vândă apartamentul şi toate bunurile. Nu s-a calificat pentru a primi o locuinţă socială şi de patru ani a ajuns pe străzi.  

Laraine McHendrie Decaire a ajuns să doarmă pe un carton, într-un cimitir din Londra. Un ONG a iniţiat o campanie prin care încearcă să strângă bani pentru a-i cumpăra o locuinţă fostei campioane.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și