Închide meniul

"Erau 10-12 înşi, era un grup organizat!" Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu: "I-au spart arcada"

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 15:18

Reclamă
"Erau 10-12 înşi, era un grup organizat!" Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu: "I-au spart arcada"

Petrisor Iordan / Petrisor Iordan via Hepta

Scandal la Ploieşti

Tatăl jucătorului de la Petrolul susţine că incidentul lângă un hipermarket. Mai mult, Gabi Constantinescu spune că fiul său a fost atacat de mai multe persoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn, i-a spart arcada. 

Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12 inşi, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit”, a declarat Gabi Constantinescu, tatăl lui Mihai, scriu cei de la gsp.ro

Petrolul face anchetă după ce Mihai Constantinescu a fost bătut

Petrolul a anunţat că va face o anchetă după ce Mihai Cosntantinescu a fost bătut. 

"FC Petrolul Ploieşti a demarat, în regim de urgenţă, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenţii de pariuri din Ploieşti, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

Reclamă

O comisie disciplinară internă a iniţiat o analiză a situaţiei, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc conflictul", a anunţat clubul. 

Ce spune poliţia după ce Mihai Constantinescu a fost bătut

"La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Constantinescu joacă pentru Petrolul

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale puştiului. Acesta a ajuns şi la spital, dar nu a necesitat internarea.

Jucătorul lovit la cap a şi evoluat 75 de minute în meciul de marţi al celor de la Petrolul cu Metaloglobus (1-0). În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și