Închide meniul

"Erau 10-12 înşi, era un grup organizat!" Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu: "I-au spart arcada"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 15:18

"Erau 10-12 înşi, era un grup organizat!" Noi detalii despre bătaia încasată de Mihai Constantinescu: "I-au spart arcada"

Petrisor Iordan / Petrisor Iordan via Hepta

Scandal la Ploieşti

Tatăl jucătorului de la Petrolul susţine că incidentul lângă un hipermarket. Mai mult, Gabi Constantinescu spune că fiul său a fost atacat de mai multe persoane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn, i-a spart arcada. 

Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12 inşi, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit”, a declarat Gabi Constantinescu, tatăl lui Mihai, scriu cei de la gsp.ro

Petrolul face anchetă după ce Mihai Constantinescu a fost bătut

Petrolul a anunţat că va face o anchetă după ce Mihai Cosntantinescu a fost bătut. 

"FC Petrolul Ploieşti a demarat, în regim de urgenţă, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenţii de pariuri din Ploieşti, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

Reclamă

O comisie disciplinară internă a iniţiat o analiză a situaţiei, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc conflictul", a anunţat clubul. 

Ce spune poliţia după ce Mihai Constantinescu a fost bătut

"La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Constantinescu joacă pentru Petrolul

O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale puştiului. Acesta a ajuns şi la spital, dar nu a necesitat internarea.

Jucătorul lovit la cap a şi evoluat 75 de minute în meciul de marţi al celor de la Petrolul cu Metaloglobus (1-0). În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Recomandări
  • Mihai Cosntantinescu a fost bătut
  • Petrolul a anunţat că face o anchetă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și