Închide meniul

Fiul lui Ilie Dumitrescu,Sică, ar fi fost prins de DIICOT când vindea cocaină, lângă un restaurant din Bucureşti

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 10:29

Reclamă
Fiul lui Ilie Dumitrescu,Sică, ar fi fost prins de DIICOT când vindea cocaină, lângă un restaurant din Bucureşti

SpyNews

Probleme mari pentru fiul lui Ilie Dumitrescu

Aceştia ar fi fost prinşi pe 18 ianuarie 2021, susţine antena3.ro. Ei vindeau cocaină în valoare de 1.350 de lei. Ei au fost apoi cercetaţi sub control judiciar, iar procurorii au decis, miercuri, trimiterea în judecată a lui Sică Dumitrescu şi a militarului. Ei au fost acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc, susţine sursa citată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins când vindea cocaină

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.    

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat DIICOT. 

Reclamă

Ilie Dumitrescu are doi băieţi, din prima căsnicie, Dan Dumitrescu şi Sică Dumitrescu. Al doilea a încercat să calce pe urmele tatălui său şi să devină un mare fotbalist. După ce a terminat liceul sportiv Mircea Eliade, el nu a reuşit să ajungă un fotbalist şi a renunţat la visul lui.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și