Închide meniul

Fiul lui Ilie Dumitrescu,Sică, ar fi fost prins de DIICOT când vindea cocaină, lângă un restaurant din Bucureşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 10:29

Fiul lui Ilie Dumitrescu,Sică, ar fi fost prins de DIICOT când vindea cocaină, lângă un restaurant din Bucureşti

SpyNews

Probleme mari pentru fiul lui Ilie Dumitrescu

Aceştia ar fi fost prinşi pe 18 ianuarie 2021, susţine antena3.ro. Ei vindeau cocaină în valoare de 1.350 de lei. Ei au fost apoi cercetaţi sub control judiciar, iar procurorii au decis, miercuri, trimiterea în judecată a lui Sică Dumitrescu şi a militarului. Ei au fost acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc, susţine sursa citată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins când vindea cocaină

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.    

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", se arată într-un comunicat DIICOT. 

Reclamă

Ilie Dumitrescu are doi băieţi, din prima căsnicie, Dan Dumitrescu şi Sică Dumitrescu. Al doilea a încercat să calce pe urmele tatălui său şi să devină un mare fotbalist. După ce a terminat liceul sportiv Mircea Eliade, el nu a reuşit să ajungă un fotbalist şi a renunţat la visul lui.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și