Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Ăsta şi-a pus gluga în cap, îmi rupe mâna!" Andrei Stoica, moment memorabil alături de Zmărăndescu: "Bine că a avut-o ruptă când era mic!" :)

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 7:49

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Ăsta şi-a pus gluga în cap, îmi rupe mâna!" Andrei Stoica, moment memorabil alături de Zmărăndescu: "Bine că a avut-o ruptă când era mic!" :)

Captură AS.ro LIVE

Andrei Stoica, invitat la AS.ro LIVE

Zmărăndescu şi Andrei Stoica au fost protagoniştii unui episod savuros. Cei doi i-au făcut o farsă lui Mihai Găinuşă într-o perioadă în care jurnalistul îl ironiza pe Gigi Becali, dar şi pe Zmărăndescu, care era garda de corp a patronului FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Stoica a jucat, atunci, rolul băiatului rău, cu glugă în cap. 

"Ai văzut că nu prea mai semăn. Mi-a crescut şi barba, mi-a crescut şi părul un pic. 
Gabi a fost cu ideea. Băi, nene, hai să nu vii singur. Hai să iei şi un coleg de-al tău, un elev de-al tău. Cătălin Zmărăndescu s-a gândit la mine că noi petreceam tot timpul împreună, eu fiind sportiv al clubului lui. Mi s-a părut o idee bun. Am zis 'Wow, abia aştept să îl văd pe Găinuşă cum reacţionează'. Când ne-am dat joc din maşină mi-a zis Cătălin 'ţine-l la tine că o să ţi-l cer la un moment dat'.  

Andrei Stoica: "Trebuia să pară cât mai real! Mi-am pus gluga"

Trebuia să pară cât mai real. Punând gluga pe cap, gata, ăştia se pregătesc de război. Ce-o fi zis, ăsta şi-a pus gluga pe cap, ăsta îmi rupe mâna, piciorul. Bine că a avut-o ruptă când eram mic. A fos comică, plus că a fost pe bune. Cu atât a fost mai comică. Momentul pentru noi a fost foarte mişto",a spus Andrei Stoica în exclusivitate la AS.ro LIVE. 

Video aici cu declaraţiile lui Andrei Stoica

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și