Închide meniul

"Ce părere aveţi despre singurul bărbat din viaţa mea?" Mădălina Ghenea a spus tot despre viaţa sa personală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 5:43

"Ce părere aveţi despre singurul bărbat din viaţa mea?" Mădălina Ghenea a spus tot despre viaţa sa personală

Profimedia

Mădălina Ghenea

Chiar de Ziua Îndrâgostiţilor, Ghencea postat pe Instragram o imagine în care apare alături de un ursuleţ de pluş, despre care spune că este "singurul bărbat din viaţa sa".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Happy Valentine’s Day. Ce părere aveți despre dragostea mea? Despre singurul bărbat din viața mea?”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, într-o fotografie în care apare în bikini, alături de un urs din pluș.

Mădălina Ghenea a infirmat relaţia cu Nicolo Zaniolo

Actriţa a apelat apoi la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", se transmite într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe contul de Instagram.

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ", a spus Mădălina, pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și