Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Savenco, șocat când a aflat că trebuie să iasă polițist pe stradă: ”Mâine la 12 te prezinți la Secția 24”

Silviu Corneanu Publicat: 14 februarie 2021, 20:34

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Savenco, șocat când a aflat că trebuie să iasă polițist pe stradă: ”Mâine la 12 te prezinți la Secția 24”

AS.ro

Savenco a fost invitat la AS.ro LIVE

Nu am avut niciun contact cu strada până atunci. E amuzant. Am fost în club, văd acolo mașina antrenorului, mașina directorului tehnic, zic: băi, nu i-am mai văzut de mult, hai să trec să-i salut, că nu i-am mai văzut de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vine un băiat la mine: băi, Save, tu la ce secție te duci? Eu, având glume cu el, îi zic: păi, bă, dacă am probleme mă duc la secția aia. El zice: nu, mă, nu, unde te duci la muncă?”, a dezvăluit Savenco la AS.ro LIVE.

Dan Savenco a aflat de pe o zi pe alta că va ieși pe stradă ca polițist

După ce a aflat vestea de la prietenul său, Savenco a mers la HR, unde i s-a transmis că a doua zi trebuie să fie prezent la Secția 24.

Se auzise așa, dar nu ne-a anunțat nimeni. Mă duc la HR și zic: doamnă, am auzit așa, așa. Mi se răspunde: da, mâine la 12 trebuie să te prezinți la Secția 24. Eu nu aveam nimic, nici haine, nimic.

Am ajuns acolo, a venit o cameră, m-a filmat, după care mi-au zis unde mă lasă. Eu le-am transmis că merg în patrulă, normal. Stăm 8 ore la muncă. Am stat două săptămâni la Secția 24, după care am fost mutat la Secția 6. Pentru mine a fost o experiență extraordinară”, a povestit Savenco la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Dan Savenco 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și