Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Savenco, șocat când a aflat că trebuie să iasă polițist pe stradă: ”Mâine la 12 te prezinți la Secția 24”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 februarie 2021, 20:34

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Dan Savenco, șocat când a aflat că trebuie să iasă polițist pe stradă: ”Mâine la 12 te prezinți la Secția 24”

AS.ro

Savenco a fost invitat la AS.ro LIVE

Nu am avut niciun contact cu strada până atunci. E amuzant. Am fost în club, văd acolo mașina antrenorului, mașina directorului tehnic, zic: băi, nu i-am mai văzut de mult, hai să trec să-i salut, că nu i-am mai văzut de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vine un băiat la mine: băi, Save, tu la ce secție te duci? Eu, având glume cu el, îi zic: păi, bă, dacă am probleme mă duc la secția aia. El zice: nu, mă, nu, unde te duci la muncă?”, a dezvăluit Savenco la AS.ro LIVE.

Dan Savenco a aflat de pe o zi pe alta că va ieși pe stradă ca polițist

După ce a aflat vestea de la prietenul său, Savenco a mers la HR, unde i s-a transmis că a doua zi trebuie să fie prezent la Secția 24.

Se auzise așa, dar nu ne-a anunțat nimeni. Mă duc la HR și zic: doamnă, am auzit așa, așa. Mi se răspunde: da, mâine la 12 trebuie să te prezinți la Secția 24. Eu nu aveam nimic, nici haine, nimic.

Am ajuns acolo, a venit o cameră, m-a filmat, după care mi-au zis unde mă lasă. Eu le-am transmis că merg în patrulă, normal. Stăm 8 ore la muncă. Am stat două săptămâni la Secția 24, după care am fost mutat la Secția 6. Pentru mine a fost o experiență extraordinară”, a povestit Savenco la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Dan Savenco 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și