Închide meniul

Ultima excentricitate Conor McGregor: file de Wagyu stropit cu aur de 24 de carate, la 1.000 de dolari bucata!

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 10:56

Reclamă
Ultima excentricitate Conor McGregor: file de Wagyu stropit cu aur de 24 de carate, la 1.000 de dolari bucata!

Captură Youtube

McGregor s-a distrat la restaurantul faimosului turc

După ce a fost croit de Dustin Poirier în gala UFC 257 în Fight Island din Abu Dhabi, Conor McGregor a decis să dea o fugă până la restaurantul turcului Nusret Gokce, ”Salt Bae”. Aici, irlandezul a mâncat un file de Wagyu ”tras” prin aur de 24 de carate, ce costă 1.000 de dolari bucata. ”Salt Bae” l-a feliat în fața sa, dar i-a lăsat luptătorului de MMA plăcerea de a pune sara peste el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wagyu este o rasă bovină originară din Japonia, cu o carne extrem de gustoasă și apreciată. McGregor nu este unicul sportiv care a trecut pe la faimosul restaurant, printre invitații acestuia numărându-se Benzema, Ribery, dar și regretatul Maradona.

Conform presei de specialitate, bursa irlandezului la prima sa înfrângere din cariera MMA a fost de 5.000.000 de dolari. La această sumă se adună bănișorii strânși din difuzarea meciului în sistem pay-per-view. Același surse precizează că și de aici ”The Notorius” s-ar fi completat cu 20.000.000 de dolari. Înainte de a trece pe la ”Salt Bae”, McGregor și-a pozat ultima sa achiziție, un ceas ”Rolex” cu aur și diamante, a la Tupac. 

Pentru că nu are voie să mai urce în ring șase luni, fiind ”suspendat” din punct de vedere medical după înfrângerea cu Dustin Poirier, irlandezul a decis să mai rămână în Emirate și să se bucure de vacanță. 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și