Închide meniul

Aflat în plin divorţ cu Raluca, Zenga este atacat de fosta soţie: "A existat suferinţă! Ar trebui să îi ceară scuze"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 12:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Aflat în plin divorţ cu Raluca, Zenga este atacat de fosta soţie: "A existat suferinţă! Ar trebui să îi ceară scuze"

ProfimediaImages

Walter Zenga

Roberta Termail, a doua soţie a lui Walter Zenga, a oferit mai multe declaraţii cu privire la relaţia pe care fostul mare internaţional italian a avut-o cu cei doi fii ai săi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, fiul său mai mare l-a acuzat pe Zenga că l-a neglijat toată viaţa. 

"În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu. După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. Dacă nu şi-a dorit asta, nu îl pot învinui. Mă consider foarte norocos că am crescut împreună cu mama mea, ei îi datorez viaţa.

Cei care nu au fost acolo şi vor să intre în viaţa mea, trebuie să vrea. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Cu asta, nu îl reneg pe tatăl meu. După părerea mea, tatăl trebuie să fie cel care face primul pas. De ce eu şi fratele meu trebuia să mergem şi să căutăm o persoană care nu era acolo? Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut, nu-mi lipseşte nimic”, a spus Andrea Zenga, citat de golssip.it.

"Ai dreptul să vorbesti de viata mea, atunci când a ta va fi exemplară", e mesajul postat de Zenga, pe rețelele de socializare. Zenga se află în plin divorţ şi de Raluca, cea de a treia soţie. 

Reclamă

Roberta Termail: "Ar trebui să îşi ceară scuze"

Roberta Termail a intervenit şi ea în polemica dintre Andrea şi tatăl său. 

"Ne-am despărțit acum 24 de ani. Nu am nimic să îi spun lui Walter decât că ar trebui să îi ceară scuze în primul rând lui Nicolo, pentru că el a suferit mai mult și l-a protejat pe Andrea care era mai tânăr. Îmi aduc aminte acei ani. A existat suferință în ambele tabere. Când eram cu Walter el începuse să antreneze peste tot în jurul lumii.

Îmi aduc aminte că am locuit trei ani în Statele Unite. Distanța, acea distanță enormă, nu a ajutat cu nimic la îmbunătățirea relațiilor de familie. În inima mea sper că își vor găsi din nou liniștea. Îmi aduc aminte de suferința care exista de ambele părți. Și era multă. De ambele părți”, a spus Roberta Termail într-un interviu pentru revista Chi. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și