Închide meniul

Aflat în plin divorţ cu Raluca, Zenga este atacat de fosta soţie: "A existat suferinţă! Ar trebui să îi ceară scuze"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 12:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Aflat în plin divorţ cu Raluca, Zenga este atacat de fosta soţie: "A existat suferinţă! Ar trebui să îi ceară scuze"

ProfimediaImages

Walter Zenga

  • Walter Zenga, atacat de o fostă soţie
  • Zenga este în plin divorţ de Raluca

Roberta Termail, a doua soţie a lui Walter Zenga, a oferit mai multe declaraţii cu privire la relaţia pe care fostul mare internaţional italian a avut-o cu cei doi fii ai săi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, fiul său mai mare l-a acuzat pe Zenga că l-a neglijat toată viaţa. 

"În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu. După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. Dacă nu şi-a dorit asta, nu îl pot învinui. Mă consider foarte norocos că am crescut împreună cu mama mea, ei îi datorez viaţa.

Reclamă

Cei care nu au fost acolo şi vor să intre în viaţa mea, trebuie să vrea. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Cu asta, nu îl reneg pe tatăl meu. După părerea mea, tatăl trebuie să fie cel care face primul pas. De ce eu şi fratele meu trebuia să mergem şi să căutăm o persoană care nu era acolo? Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut, nu-mi lipseşte nimic”, a spus Andrea Zenga, citat de golssip.it.

"Ai dreptul să vorbesti de viata mea, atunci când a ta va fi exemplară", e mesajul postat de Zenga, pe rețelele de socializare. Zenga se află în plin divorţ şi de Raluca, cea de a treia soţie. 

Reclamă

Roberta Termail: "Ar trebui să îşi ceară scuze"

Roberta Termail a intervenit şi ea în polemica dintre Andrea şi tatăl său. 

"Ne-am despărțit acum 24 de ani. Nu am nimic să îi spun lui Walter decât că ar trebui să îi ceară scuze în primul rând lui Nicolo, pentru că el a suferit mai mult și l-a protejat pe Andrea care era mai tânăr. Îmi aduc aminte acei ani. A existat suferință în ambele tabere. Când eram cu Walter el începuse să antreneze peste tot în jurul lumii.

Îmi aduc aminte că am locuit trei ani în Statele Unite. Distanța, acea distanță enormă, nu a ajutat cu nimic la îmbunătățirea relațiilor de familie. În inima mea sper că își vor găsi din nou liniștea. Îmi aduc aminte de suferința care exista de ambele părți. Și era multă. De ambele părți”, a spus Roberta Termail într-un interviu pentru revista Chi. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Fotbal extern • 4 ian., 17:53
Walter Zenga semnează! Va antrena un campion mondial şi se va duela cu români celebri!
Walter Zenga şi Raluca s-au întâlnit la 3 ani de la divorţ
Extra • 30 iun., 16:49
FOTO
Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ! Mesaj emoţionant: „Te iubesc! Urmează multe altele!”
Walter Zenga şi Raluca s-au întâlnit la 3 ani de la divorţ
Diverse • 30 apr., 19:41
FOTO
Raluca Zenga s-a schimbat! Cum arată acum fosta soţie a lui Walter Zenga
Walter Zenga a antrenat trei echipe din România
Serie A • 11 feb., 12:27
„Acesta este marele meu vis!”. Echipa la care îşi doreşte să revină Walter Zenga. Italianul a făcut-o campioană pe FCSB
Walter Zenga şi Sinisa Mihajlovic
Fotbal extern • 16 dec., 22:10
Walter Zenga, mesaj emoţionant după ce Sinisa Mihajlovic a murit: „Aşa vreau să-mi aduc aminte de tine, prietene”