Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, afectată de reacţia românilor. "Am auzit foarte mulţi hateri care ziceau că `nu stai în picioare, dar te dai peste cap`"

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 10:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Larisa Iordache, afectată de reacţia românilor. "Am auzit foarte mulţi hateri care ziceau că `nu stai în picioare, dar te dai peste cap`"

AntenaSport

Larisa Iordache, jignită de români

"Eu nu am prins nimic. Am dat de colegi foarte ok. Colegii au avut grijă de mine. M-au ros atât de tare bocancii, a fost groaznic. După ceva vreme, am cerut voie să port adidaşi, chiar dacă nu e permis. Mă durea şi foarte tare tendonul şi stând în picioare, mi se umflase. Am avut două săptămâni de concediu medical pentru că nu mai puteam să stau în picioare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate că am auzit foarte mulţi hateri care ziceau că "nu stai în picioare, dar te dai peste cap", da, mă dau peste cap pentru că asta am fost învăţată să fac. Este foarte greu să stai opt ore în picioare. E mai greu decât să te dai patru ore peste cap. 

Larisa Iordache: Colegul cu care eram mi-a spus "tu stai în maşină, că vin ceilalţi colegi!"

Am avut colegi foarte ok, au avut grijă de mine. A fost o experienţă două, a durat o lună şi trei săptămâni. Aveam câte un traseu nou zilnic, cu colegi noi. S-a întâmplat să avem un caz şi mi-a fost foarte frică. Am zis "şi eu ce fac acum?". Colegul cu care eram mi-a spus "tu stai în maşină, că vin ceilalţi colegi!". La 1.50 metri, nu pot face prea mult. 

Am făcut modificări la pantaloni. Nu sunt obişnuită să port cămaşă. Arătam bine. Aveam condică dimineaţa, la 6 dimineaţa semnam. Am prins doar ture de dimineaţă sau de prânz. De seară nu am fost. Dacă prindeam un infractor mi-ar fi fost frică, pentru el că eu sunt foarte periculoasă (n.r. – râde)", a spus Larisa Iordache, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. 

Larisa Iordache, jignită de români

Românii au jignit-o după ce a îmbrăcat uniforma de poliţie, în perioada de urgenţă, atunci când am avut de-a face cu lipsa de personal. Larisa este legitimată la CS Dinamo, club care se află în subordinea MAI. Astfel, ea a fost trimisă pe stradă pentru a da o mână de ajutor. La adresa ei, au venit apoi mii de mesaje, multe fiind jignitoare. 

Reclamă

La 8 luni distanţă, Larisa le-a răspuns tuturor cum ştie ea mai bine, prin medalii la Europene. Şi cele 4 medalii, două de aur şi două de argint, au venit după ce ea a lipsit 3 ani de la concursuri, din cauza unor accidentări. Iordache a fost medaliată cu aur la bârnă şi sol, respectiv cu argint pe echipe şi la sărituri.

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a. Acum, ea a impresionat-o şi pe marea Nadia Comăneci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și