Închide meniul

"Sir Ilie Dumitrescu", hoţul de identitate, poate ajunge la închisoare. Reacţia fostului mare fotbalist

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2021, 5:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Sir Ilie Dumitrescu", hoţul de identitate, poate ajunge la închisoare. Reacţia fostului mare fotbalist

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Reacția lui Ilie Dumitrescu

Fostul mare internaţional român s-a plâns de faptul că pe Facebook există un cont care este pe numele lui, dar care nu îi aparţine. Conform deciziei luate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, această faptă se pedepsește de acum cu închisoare de la 1 la 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, despre anunțul făcut de Înalta Curte de Casație și Justiție 

"Am aflat de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Poate că unii ştiu, alţii nu, dar eu am fost una dintre victimele acestui gen de infracţiune. La vremea respectivă, am făcut şi plângere la Poliţie, iar azi văd că s-a grăbit să-şi închidă contul. Voi face o nouă plângere şi aştept acţiunea Poliţie pentru că, iată, de azi acest gen de faptă este penală şi se poate pedepsi cu închisoarea", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu a reclamat fapta la Poliție 

În 2019, Ilie Dumitrescu a reclamat la Poliție faptul că pe Facebook există o pagină care se folosește de numele și imaginea lui în mod ilegal. Acesta acuza că individul responsabil pentru pagina respectivă i-a creat un prejudiciu de imagine. 

În prezent, pagina cu identitatea falsă a lui Ilie Dumitrescu nu mai există pe Facebook. A fost ştearsă imediat după ce s-a decis înăsprirea pedepselor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și