Închide meniul

Anamaria Prodan, ieşire publică fără precedent! Mesaj dur pentru multe femei din România: "Astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. E plin Dubai-ul"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 14:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Anamaria Prodan, ieşire publică fără precedent! Mesaj dur pentru multe femei din România: "Astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. E plin Dubai-ul"

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dat detalii incredibile despre femeile care aleg acest stil de viaţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu cred că trebuie să muncești ca să îți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel.

România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubai-ul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Reclamă

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și