Închide meniul

AS.ro LIVE | Spectacol total. Giani Kiriţă este, ACUM, invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri fabuloase 

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 7:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Spectacol total. Giani Kiriţă este, ACUM, invitatul lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri fabuloase 

Giani Kiriţă i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

Giani Kiriţă, în timpul unui meci demonstrativ / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai carismatici fotbalişti pe care i-a avut Dinamo şi România. Cu o atitudine de "fiară" pe teren, Giani Kiriţă este un om jovial în afara terenului, mereu pus pe glume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

URMĂREŞTE AICI ÎN TIMP REAL AS.ro LIVE, ACUM

Giani Kiriţă ar fi fost un jucător de tenis foarte bun

Giani Kiriţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că dacă ar fi fost jucător de tenis ar fi ajuns într-o finală de Grand Slam. 

El a povestit despre întrecerile organizate pe vremea când evolua în ”Ștefan cel Mare”, iar învingătorul avea de primit un premiu special din partea celui pe care îl învingea la tenis de câmp.

Tenisul de câmp îl jucam încă de când eram la Dinamo. Eu orice sport pe care îl fac în afară de fotbal, joc cu miză! Miza era pe atunci o masă, cine câștigă are de mâncat și de băut”, a explicat Kiriță, într-un interviu acordat Antena Sport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și